Handelshuis en distributiefirma

TCR Plastics is sinds 1981 actief in de wereld van kunststof grondstoffen als leverancier en distributeur van polyolefinen. Het familiebedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen, slagvaardigheid en een competent en toegewijd team. Klanten mogen dan ook niet alleen op persoonlijke alsook professionele dienstverlening rekenen, we faciliteren tevens technisch-commerciële ondersteuning, flexibele opslag en hoogwaardige logistiek.

Solide en betrouwbaar
TCR Plastics heeft een duidelijke visie die naar voren komt in onze manier van werken. We kijken niet alleen naar waar we vandaag de dag met onze partners staan, maar vooral naar wat we in de toekomst samen kunnen bereiken. Dat maakt ons een solide partner voor leveranciers en een betrouwbare handelspartij voor afnemers.

Wij bedienen een breed scala aan sectoren en bedrijven in de kunststofverwerkende industrie, verspreid over heel Europa. De klant staat in de samenwerkingen die we aangaan altijd centraal. Bij ons geen targetgedreven aanpak en standaardprocedures, maar oog voor de partijen waarmee we zakendoen. We leveren altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de relatie. Van een spoedlevering tot aangepaste volumes; wat de vraag ook is, wij maken het mogelijk. Zo geven we de zaken vorm op een passende manier en bouwen we aan een langdurige samenwerking.

Flexibel en onafhankelijk
TCR Plastics is van origine exporteur van kunststof grondstoffen naar het Verre Oosten. Wegens marktontwikkelingen verlegden we vanaf de jaren ‘90 onze focus naar de pan-Europese handel en distributie van polyolefinen. Dankzij ons goed onderhouden wereldwijde netwerk en samenwerkingen met petrochemische producenten, kunnen wij ons aanbod desgewenst aanpassen aan specifieke behoeften van de klant. Zo bieden we altijd een optimale oplossing.

De focus ligt overigens niet alleen op handel in en distributie van kunststof grondstoffen. Ook recycling en duurzaamheid hebben onze aandacht. Door de handelsondernemingen waarmee wij actief zijn binnen de branche en aanpassingen in de bedrijfsvoering. Zodat we een gezonde wereld voor toekomstige generaties achterlaten.